Jouw Personal Life Coach

Mag ik mijzelf aan je voorstellen? 

Mijn naam is Yasemin Gündoğdu. Ik ben gecertificeerd Coach in mijn eigen Coachingspraktijk YourGen in Hengelo - Overijssel.


Al van jongs af ben ik een hoog sensitief mens, waardoor mijn zicht op mezelf werd belemmerd door mistflarden van energie van andere mensen om mij heen. Ik ontdekte dat niet alle angsten die ik voelde, mijn eigen angsten waren. Ook negatieve overtuigingen en zorgen bleken vaak een deel van anderen te zijn.. van mensen uit mijn omgeving. 

 

Deze bewustwording heeft mijn leven veranderd, want ik voelde de wens om mijn hoogsensitiviteit om te buigen naar iets positiefs. 

Om dit te bereiken heb ik mezelf stap voor stap beter leren kennen. Mijn zelfreflectie confronteerde mij met het feit dat ik mijzelf eerder afkraakte dan bemoedigde. Ik zocht altijd de fout bij mijzelf en had weinig zelfvertrouwen.
Van mezelf houden, accepteren, waarderen en respecteren waren duidelijk mijn leer- en groeipunten. Ik moest leren liefdevol zonder oordeel naar mijzelf te kijken. 
 

Ondanks dat ik het zwaar en confronterend vond, ben ik doorgegaan met zelfreflectie. Ik slaagde erin steeds liefdevoller naar mijzelf te kijken. Ik ben tolerant en vergevingsgezind geworden met betrekking tot mijn eigen handelen. Ik leerde ook mijn sterke kanten te zien en mijzelf daarin te bevestigen. 

 

In contact met mijzelf kon ik de energie van anderen beter waarnemen óf loslaten! 

Ik ben nu op een punt in mijn leven dat ik mijn angsten, zorgen, mentale pijnen en negatieve overtuigingen heb losgelaten of omgebogen in positieve energie. Ik ben een verbinding aangegaan met mijzelf. Ik luister naar mijn gevoelens en handel naar wat nu goed is voor mij. Ik vertrouw op mijn gevoel en blijf trouw aan mijzelf.
De bezinningsperiode heeft mij het inzicht gegeven in wat ik wil en hoe ik wil zijn. Dàt gun ik jou ook!

 

Natuurlijk kun jij rekenen op een professioneel coaching traject, want ik heb diverse erkende opleidingen afgerond zoals CompassmBIT Coaching en NLP Master om jou de juiste methode te kunnen bieden om jouw wensen en verlangens te laten uitkomen. Lees hier over mijn werkwijze.

Het leven is één groot leerproces en innerlijk groeiproces. Waar je ook zit in je leerproces: je bent ‘ok’ zoals je bent, je mag er helemaal zijn. Accepteer jezelf zoals je bent, inclusief al je kwetsbaarheden en groeipunten. Het is goed zoals het is.
 

Ik help je graag bij het ontdekken van jouw ware ik!