Motivatie

Motivatie Coaching

 

Hoe komt het dat je dagen hebt waar je zo gemotiveerd bent en gewoon in de flow zit van vooruitgang, terwijl je op andere dagen gewoon niet van de bank te trekken bent?


Sommige mensen hebben gewoon die drive, die ambitie, die honger om succes te bereiken, terwijl anderen dat niet hebben. Althans zo doen we onszelf maar al te vaak geloven. 

 

Ik help je uit de droom. Alles komt neer op slechts één ding: motivatie


Motivatie Coaching is voor mensen die streven naar meer levensgeluk!


De meeste mensen weten niet waar motivatie vandaan komt en hopen dat er ooit een dag komt dat ze wakker worden en gemotiveerd zijn. Helaas, Zo werkt het niet!

Denk maar aan de volgende metafoor: Een energiecentrale heeft geen energie, het creëert of genereert energie. De mens heeft van nature geen motivatie; de motivatie moet gecreëerd worden, door ambitie en verlangen.


Mensen met ambitie streven naar een betere situatie en hebben de intentie en zin om in een gunstigere positie te komen!
Ambitie is datgene wat men verlangt, waar men naartoe werkt en waarvoor men concrete stappen gaat ondernemen.

 

Als Personal Life Coach leer ik je om verlangens en ambities te hebben en daar motivatie van te krijgen!
Ik ondersteun jou met wat je wilt doen, welke impact je wilt maken en hoe ook jij kunt bijdragen aan een betere wereld. Samen met jou op weg naar meer levensgeluk!


Natuurlijk kun jij rekenen op een professioneel coaching traject, want ik heb diverse erkende opleidingen afgerond zoals Compass,  NLP Master en mBIT Coaching, om jou de juiste methode te kunnen bieden om jouw wensen en verlangens te laten uitkomen.