Harmonie

Harmonie en balans creëren door mBIT Coaching

 

Wat heb je nodig om balans te krijgen? Wie kan een harmonieuze en evenwichtig persoon genoemd worden? 

Harmonie zorgt voor een serene gebalanceerde situatie waarin verschillende elementen goed op elkaar afgestemd zijn en er geen conflicten of tegenstrijdigheden bestaan. De kwaliteiten van een harmonieuze persoonlijkheid zijn volwassenheid, verantwoordelijkheid en stabiliteit.


Wanneer er sprake is van een mentale en lichamelijke harmonie kun je spreken van balans in je leven; een zekere orde die niet zomaar verstoord kan worden.
Wie wil dat nu niet?


Harmonie tussen lichaam en geest is te bereiken 

met mBIT Coaching!


mBIT Coaching is een revolutionaire en duurzame methodiek om transformatie teweeg te brengen. Onbewust communiceert een mens met drie breinen: je hoofd, je hart en je buik.
Door de mBIT methode toe te passen, kun je meer balans creëren tussen denken, doen en voelen. Het geeft je de tools om snel en effectief diepgaande en blijvende verandering plaats te laten vinden bij jezelf en bij anderen, met als doel een hoger niveau van welzijn.

Ik neem de tijd om na te denken over je karakter, je persoonlijkheid, over je gedrag en eigenaardigheden en stelt een persoonlijk plan voor je op om het evenwicht te vinden tussen lichaam en geest én tussen je hart en je hoofd. 

Vragen als 'Wie wil je worden? Wat zijn je doelen? Hoe groot is je wilskracht' .. zijn daarbij leidend. 

Na het coaching traject ben jij vastberaden, heb je doorzettingsvermogen en veel vertrouwen in jezelf en je inzet.
Je bent een harmonisch ontwikkelde persoonlijkheid die positiviteit en geluk uitstraalt. 
 

Natuurlijk kun jij rekenen op een professioneel coaching traject, want ik heb een internationaal gecertificeerde mBIT opleiding met succes afgerond, om jou de juiste methode te kunnen bieden om jouw wensen en verlangens te laten uitkomen.
Lees hier meer over de mBIT methode!